Tone Løyning Narvesen

Daglig leder

Ekholt barnehage er en privat foreldredrevet andelsbarnehage, som ligger på Ekholt i Rygge kommune, like ved kommunegrensen til Moss. Barnehagen åpnet i 1999 og består av fire avdelinger (Myggen, Bia, Marihøna og Humla) med til sammen ca. 72 barn i alderen 0-6 år. Vi har et fint nærmiljø som har mye å by på. Barnehagen ligger i nærhet til skog, sjø, kultur, kollektiv transport, industri og nær avstand til Mosssentrum. Barnehagen har blitt godt kjent for sin hovedsatsing «Sunn mat for små mager», hvor vi jobber systematisk med hele prosessen fra jord til bord.

I barnehagen jobber det 20 engasjerte og flotte voksne som gjør sitt ytterste for å gi barna gode opplevelser hver dag. Barnehagen har seks barnehagelærere (inklusiv daglig leder). Les mer om barnehagen i vår årsplan, som du kan laste ned. (se link nederst på siden)

• Barnehagen er stengt jul, påske og i uke 29 og 30.
  • Barnehagen tilbyr 80% og 100 % plasser.
  • Vår åpningstid er fra kl. 06.45- 17.00
  • En barnehageplass koster 2655,- kr i måneden. I tillegg 400 kr for kost.
  • Barna får frokost, lunsj og ettermiddagsmat hver dag.

Årsplan og vedtekter

Årsplan